Broševi i privjesci na radionici

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Već šesnaesta po redu kreativna radionica u ovoj godini održana je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće jučer, u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine.

Na njoj je deset djevojčica osnovnoškolskog uzrasta naučilo kako na maštovit i kreativan način način napraviti broš i privjesak za ključeve. Za to im je trebala spužvasta guma, raznobojne perlice i šljokice te srebrni ili zlatni lančić. Kako uobličiti male žabe, jabuke, sladolede, leptire, bombone, bubamare i lubenice pokazala im je voditeljica radionice knjižničarka Jasna Andrišić.

I ova radionica je pokazala kako djeca mogu lijepo i korisno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, a u ove vruće dane, klimatizirana knjižnica je pravi i ugodni prostor za to.

Belišćanska knjižnica nastavit će s organiziranjem radionica i dalje, a sve informacije moći će se pratiti na njihovoj Facebook i web stranici.

Kao i svake godine, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće, sredinom lipnja počinje ljetno radno vrijeme zbog korištenja godišnjih odmora. Tako će od 17. lipnja do 2. rujna 2019. godine knjižnica raditi prema sljedećem rasporedu:

ponedjeljak, srijeda, petak                            od 8 do 15 h

utorak, četvrtak                                              od 13 do 19 h 

subota                                                               od 9 do 12 h

Dnevne pauze ostaju iste, radnim danima od 9.30 do 10 sati i od 16.30 do 17 sati, dok subotom nema pauze.

Tijekom tog razdoblja aktualna je i poznata ljetna akcija „S 5 knjiga na godišnji odmor!“ kojom se omogućuje korisnicima da posude odjednom 5 knjiga, uz isti rok posudbe, odnosno 20 dana.

Knjižničarke pozivaju sve korisnike da iskoriste ovu zanimljivu akciju, a obavijesti o svim ostalim ljetnim akcijama i događanjima mogu pratiti na facebook i web stranici knjižnice.