Gudački kvartet Cadenza za početak nove kulturne sezone

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Početak nove kulturne sezone u Centru za kulturu Sigmund Romberg u petak, 4. rujna 2020. s početkom u 20 sati, označit će koncert hvaljenog Gudačkg kvarteta Cadenza iz Zagreba.

Nastupajući na mnogobrojnim koncertnim pozornicama i ljetnim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu, Cadenza se potvrdila kao kvartet s zanimljivim i kvalitetnim programima. Belišćanski koncert tako će obuhvatiti raznolik program stranih skladatelja, ne isključujući ni skladbe onih domaćih. Osnivač i voditelj kvarteta od 1995. godine priznati je violinist Krešimir Marmilić.

Publiku očekuju vrhunske interpretacije djela klasične komorne glazbe, profinjenost muziciranja i dopadljiv nastup gostiju iz Zagreba. Koncert je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH.

Ulaz na koncert je besplatan. Zbog poštivanja epidemioloških mjera, svoja mjesta potrebno je rezervirati u Centru za kulturu na telefon 533-274, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Facebook Centra.