Katančići ponovno pripremaju praznični koncert

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Hrvatsko pjevačko društvo M.P.Katančić i ove će godine organizirati koncert u čast Dana neovisnosti. Koncert će se održati 07. listopada u 19,30 sati u Centru kulture "Matija Petar Katančić" u Valpovu.

 

-Naša ideja je da na romantičan način, s pjesmama prožetim ljubavlju prema osobama, zavičaju i domovini, podsjetimo naše sugrađane, posebice mlade generacije, na 8. listopada 1991. godine, kada Republika Hrvatska raskida državnopravne sveze na temelju kojih je zajedno s ostalim republikama i pokrajinama tvorila dosadašnju SFRJ, kaže nam Melita Brkić Tajz, predsjednica HPD Matija Petar Katančić.

-U tomu nas je podržao naš gradonačelnik i Grad Valpovo koji je također pripomogao u realizaciji ovog koncerta i kojem ovim putem zahvaljujemo jer u ova teška vremena nije uvijek lako imati sluha za kulturu. Ali ako nema kulture, kao da nema ni nas, a pomoć ne znači uvijek novac, već podržavanje u tehničkom i organizacijskom smislu.

Koncert će uveličati Joso Butorac, Mladen Žmak, Adriana Baković i Tamburaški sastav Lege.

Dovoljni su ovo razlozi da se njima ponosimo i zbog toga smo ih pozvali na naš koncert. Zahvaljujemo se Adrijani i dečkima što će ga unatoč brojnim obvezama uveličati.

Spoj iskustva i mladosti i izvrsnih vokala i glazbenika, garantira vam da ćete provesti prekrasnu večer.

Pozivamo sve da se požure po ulaznice koje su već u prodaji po cijeni od 30 kn u Caffe baru Passage ili na telefon 098 983 0619 i na dan koncerta u Centru kulture, pozvala je Melita Brkić Tajz.