MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Ovjekovječite štete od niskih temperatura

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Gradonačelnik Valpova, Matko Šutalo, obratio se danas poljoprivrednicima s uputama o postupanju u svezi nastale štete od niskih temperatura i mraza na dugogodišnjim nasadima.

 -Nepovoljni vremenski uvjeti, niske jutarnje temperature i mraz koji su zabilježeni proteklih dana na području grada Valpova doveli su do značajnih oštećenja na voćarskim i vinogradarskim kulturama, stoji u obavijesti.

-Budući da smo suočeni s nesvakidašnjom situacijom pojave epidemije korona virusa, odgovornim ponašanjem moramo sačuvati zdravlje i život ljudi, a što dovodi do ograničenog kretanja i djelovanja u svim segmentima poslovanja te do onemogućavanja velikog broja dionika u postupku prijave i procjene štete nastale uslijed prirodnih nepogoda.

Nastavno na obavijest Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području Osječko-baranjske županije od 08. travnja 2020. godine, ovim putem molimo sve oštećenike da zabilježe stanje na svojim dugogodišnjim nasadima fotografijama i video snimkama kako bi Gradsko povjerenstvo Grada Valpova za procjenu šteta od prirodnih nepogoda moglo utvrditi i provjeriti visinu šteta u slučaju proglašenja prirodne nepogode za područje grada Valpova.

Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova, Marka Vuksanića, na broj telefona 098 900 5794, stoji u obavijesti koju je poljoprivrednicima uputio grdonačelnik Matko Šutalo.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu