EDUKACIJA ZA BUDUĆE PODUZETNIKE:Dokumentacija i obrasci za samozapošljavanje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U sklopu projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, a čiji je nositelj Valpovački poduzetnički centar d.o.o., održat će se druga od petnaest planiranih radionica usmjerenih na male i srednje poduzetnike s ovih prostora i one koji će se tek upustiti u poduzetnički vode.

Prva radionica bila je usmjerena na teme iz radnog zakonodavstva te poteškoće malih i srednjih poduzetnika uslijed COVID-19. Dok će druga radionica obratiti aktualnu temu samozapošljavanja te je usmjerena na ispunjavanje dokumentacije i obrazaca za samozapošljavanje, između ostaloga i uputa za ispunjavanje Poslovnog plana.

Radionica će se održati u četvrtak 17. RUJNA 2020. u 13h, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Darka Sutarića 1 te je predviđeno trajanje radionice do 15h.

Predavanje će održati Marko Barišić, dipl.iur., pravni poslovi i savjetnik za LR i EU fondove u Valpovačkom poduzetničkom centru d.o.o.

Molimo da nam svoj dolazak potvrdite do 15.09.2020. do 16h na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..