VALPOVAČKI PODUZETNIČKI CENTAR: Radionica za poduzetnike o prijava na poziv Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Valpovački poduzetnički centar d.o.o., kao nositelj, nastavlja s provedbom projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Do sada je održano četiri radionice, a tema pete radionice jest postupak prijave na Javni poziv Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju čiji je predmet poziva - Podrškom ulaganjima poduzeća u zelene i/ili digitalne tehnologije ojačati konkurentnost i potaknuti rast MSP-ova  kako bi povećali njihovu sposobnost da odgovore na izazove tržišta uzrokovane krizom nastalom kao posljedica širenja koronavirusa.

Javni poziv prilagođen je sektoru C – Prerađivačka industrija.

Radionica će se održati u četvrtak, 25.ožujka 2021. u 13:30h u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Darka Sutarića 1. Predviđeno trajanje radionice je sat vremena, a na ovoj će se radionici, lokalni poduzetnici, imati prilike upoznati sa dokumentacijom i postupkom prijave na navedeni Javni poziv.

Prijaviti se možete do srijede, 24. ožujka 2021. do 15h. Broj osoba je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama.