MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Zajedničkim nastojanjima do potpora za digitalnu i zelenu tranziciju

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Valpovački poduzetnički centar bio je organizator danas održane radionice iz ciklusa Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pozdravljajući sudionike pete radionice ovog projekta direktor Valpovačkog poduzetničkog centra Vanja Miličević, uvodno je rekapitulirao dosad držane radionice te najavio sljedeće, a gradonačelnik Matko Šutalo prisutnim je poduzetnicima govorio o poduzetim aktivnostima Gradske uprave na unapređivanju razvoja gospodarstva kroz planiranje i realizaciju projekata i mjera. Istaknuo je zadovoljstvo što su svi raspoloživi kapaciteti Poduzetničkog inkubatora u kojem je i održana radionica, popunjeni te najavio izgradnju drugog poduzetničkog inkubatora, osvrnuo se na mjere koje stvaraju pogodnu poduzetničku i investicijsku klimu u gradu. Najavio je skori završetak Zone malog gospodarstva 2, koja je već i prije završetka u cijelosti „zauzeta“.

U radu je sudjelovao i Marko Vuksanić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti koji je sudionicima radionice govorio o sustavu potpora malog i srednjeg poduzetništva  te ih pozvao da i dalje surađuju na optimalizaciji sustava te koriste potencijale Upravnog odjela u razvoju svojih poslovnih aktivnosti.

U nastavku radionice, koja je bila ciljano usmjerena malim i srednjim poduzetnicima usmjerenima k digitalnoj i zelenoj tranziciji, pa stoga i zbog aktualnih epidemioloških mjera s ograničenim auditorijem, Vanja Miličević, pojasnio je postupak i sve elemente prijave na javni poziv za jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u te poslovne aktivnosti.

Kako je naglasio, najmanji iznos potpore je 500.000 kuna, a najveći 7,5 milijuna kuna, a VPC će, pored ove radionice, svim zainteresiranim poduzetnicima i dalje pružati konkretnu podršku pri aplikaciji na javni poziv i tako potvrditi zajednički interes poduzetnika,  gradske uprave i gradskih potpornih institucija za napredak gospodarstva kao temeljnog preduvjeta za ukupni razvoj.

Radionica je zaključena nizom pitanja koje su sudionici postavili organizatorima, iskazujući tako svoj interes za sudjelovanje  na pozivu za ostvarivanje potpora.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu