Žene u poduzetništvu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO U sklopu projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, a čiji je nositelj Valpovački poduzetnički centar d.o.o., održana je besplatna radionica o Ženama u poduzetništvu te izazovima s kojima su se susrele te kako su ih uspješno savladale.

Radionicu je vodila  Eva Bošković, vlasnica Škole stranih jezika ERYIA te je navela određene zapreke s kojima se susretala prilikom otvaranja vlastitog poduzeća, proces koji je morala proći te pozitivne i negativne stvari s kojima se susretala na tom putu. Na radionici su sudjelovale i  Emilia Jurlina, vlasnica frizerskog salona Đurđica i Suzana Prinčevac, vlasnica obrta za digitalni marketing i dizajn interijera, a kroz radionicu su podijelile svoja iskustva u područjima s kojima se bave.

Radionica je bila usmjerena na promociju lokalnih, uspješnih poduzetnica koje su imale priliku predstaviti svoj rad i kroz svoje iskustvo pomoći onima koji imaju u planu otvoriti svoje poduzeće/obrt ili onima koji su tek započeli u tim vodama.