Završena izgradnja prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II Grada Valpova

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Grad Valpovo priveo je kraju još jedan projekt financiran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Projekt „Izgradnja prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II Grada Valpova“ je započeo 2019. godine, ukupne vrijednosti 8.544.243,26kn dok iznos bespovratnih sredstva iznose 3.733.529,22kn te se do kraja projekta izgradilo 5.649,70m2 poslovne infrastrukture na kojoj je već započela izgradnja novih poslovno – proizvodnih pogona, a time i povećanje novih radnih mjesta.

U sklopu projekta održat će se Završna konferencija koja će zaokružiti ovu cijelu priču. Konferencija će se održati u srijedu, 3. kolovoza 2022. godine u 11:00h u prostorijama Poduzetničkog inkubatora te će se kroz navedeno predstaviti rezultati projekta kao i planovi za budućnost.

Konferenciju će otvoriti zamjenik gradonačelnika Marko Barišić, a potom će Vanja Miličević, direktor Valpovačkog poduzetničkog centra, predstaviti rezultate projekta.

Konferencija će završiti neformalnim druženjem sudionika.