MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

EKOLOŠKA POLJOPRIVREDA: Iskustva i dobre prakse iz Moldavije

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pridružite se poljoprivrednicima i stručnjacima iz Hrvatske i Moldavije na virtualnoj konferenciji i upoznajte se s posebnostima ekološkog uzgoja u Republici Moldaviji.

Drugi događaj koji se održava u okviru EU projekta „Organic Route Croatia-Moldova” predstavit će aktivnosti certificiranih ekoloških proizvođača ili onih koji primjenjuju održive poljoprivredne prakse u Republici Moldaviji.

Trodnevni virtualni događaj održat će se od 3. do 5. listopada 2022. godine, s početkom u 9:00 sati, a uključivat će prezentacije proizvoda i poslovnih modela, stručne savjete i preporuke, kao i individualne poslovne razgovore između proizvođača i poduzetničkih potpornih institucija iz obiju zemalja. Stručni govornici pružit će pregled specifičnosti, načela i razvoja ekološke poljoprivrede u Republici Moldaviji te govoriti o ekološkom turizmu i njegovu razvoju u Moldaviji.

Marcela Stahi, Tamara Șchiopu, Mihai Ceban i Spartac Chilat među najistaknutijim su moldavskim stručnjacima u ovom području, a u svojim će se prezentacijama pozabaviti poslovnim modelom u području ekološke poljoprivrede te aspektima i postupcima koji se primjenjuju u procesu prerade ekoloških proizvoda. Istovremeno, Boris Boincean, jedan od najznačajnijih istraživača u području održivog uzgoja bilja, profesor, doktor poljoprivrednih znanosti  te voditelj Odsjeka za prirodne znanosti i agroekologiju govorit će o tlu kao temeljnom elementu za ekološku poljoprivredu.

Sudjelovanje na konferenciji i poslovnim sastancima u potpunosti je besplatno!

Glavni su jezici konferencije engleski i rumunjski, uz simultano prevođenje na hrvatski jezik.

Prijavite se sad!

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu