MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nagrada za najbolju poduzetničku ideju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Osječko baranjska županija objavila je natječaj za za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije.

 

Predmet ovog natječaja je podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2015. godini. Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti. Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada i to: - prva nagrada u iznosu od 10.000,00 kuna, - druga nagrada u iznosu od 7.000,00 kuna, - treća nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna i - deset nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna

Pravo prijave na natječaj imaju: - fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječkobaranjske županije i - poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

Prijave se po raspisanom natječaju mogu podnositi najkasnije do 7. prosinca 2015. godine.

Obrasci prijave za natječaj i upute za izradu plana razrade poduzetničke ideje mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije ili na web stranici www.obz.hr te se s propisanom dokumentacijom u privitku predaju u Upravni odjelza gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije, Osijek, Stjepana Radića 4 ili u Valpovačkom poduzetničkom centeru,Kralja Petra Krešimira Iv, br 2 ili na broj telefona 651-411 svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 .

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu