MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predstavljen projekt razvoja širokopojasne infrastrukture

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tijekom jučerašnjeg dana u Gradskoj upravi Grada Valpova održan je radni sastanak na temu Projekt razvoja širokopojasne infrastrukture za područje Valpovštine i Baranje.

 

Navedenom sastanku uz predstavnike Grada Valpova sudjelovali su i predstavnici tvrtke Profuturus d.o.o. iz Maribora, Osječko-baranjske županije, gradova Belog Manastira i Belišća, te općina Bizovac, Popovac, Petlovac, Kneževi Vinogradi, Darda, Bilje, Jagodnjak i Petrijevci.

Tvrtka Profuturus d.o.o. iz Maribora nakon provedenog postupka javnog natječaja odabrana je za konzultanta i izrađivača potrebne dokumentacije za projekte razvoja širokopojasne infrastrukture za Valpovštinu i Baranju.

Predstavnici navedene tvrtke prezentirali su svim nazočnima poduzete aktivnosti na pripremi projekata razvoja širokopojasnog interneta, kao i aktivnosti koje je potrebno poduzeti i provesti u narednom razdoblju kako bi se projekti što bolje pripremili i nominirali za privlačenje sredstava iz EU fondova.

Širokopojasni Internet je zajednički naziv za načine povezivanja na Internet koji omogućuju velike brzine prijenosa podataka, što građanima i tvrtkama uvelike olakšava svakodnevni život i rad.

Nakon što se na državnoj razini verificira Okvirni nacionalni program za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja provest će se javna rasprava te izraditi konačna verzija Plana razvoja širokopojasne infrastrukture, što je osnovi preduvjet za nominaciju projekata.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu