MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Podrška investitoru

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OSIJEK Tijekom današnjeg dana u prostorijama Osječko-baranjske županije održana je 6. po redu sjednica Povjerenstva za provedbu postupka Javnog natječaja za kreditiranje poduzetnika iz Programa "Kreditom do uspjeha 2014.", Mjera 1. "Kreditom do konkurentnosti", na kojoj je kao član sudjelovao i gradonačelnik Grada Valpova, Leon Žulj.

 

Tema navedene sjednice bila je razmatranje dva kreditna zahtjeva ukupne vrijednosti 2.755.000,00 kn, od kojih je jedan tvrtke s područja grada Valpova pod nazivom Koplast d.o.o. iz Valpova, Sunčana ulica 3.

Tvrtka Koplast d.o.o. Valpovo osnovana je 2010. godine i trenutno zapošljava šestero djelatnika na poslovima proizvodnje leđnih prskalica za poljoprivredu i raznih plastičnih spreminka. Navedena kreditna sredstva u iznosu od 979.000,00 kn namjenjena su za kupovinu i adaptaciju poslovnog prostora u Zoni malog gospodarstva u Valpovu. Realizacijom planirane investicije stvaraju se uvjeti za novo zapošljavanje.

Za podsjetiti je da je Grad Valpovo s Osječko-baranjskom županijom tijekom protekle godine zaključio Sporazum o subvencioniranju kamata na poduzetničke kredite prema Programu "Kreditom do uspjeha 2014". Temeljem navedenog sporazuma Grad Valpovo i ove godine nastavlja subvencionirati kamate na poduzetničke kredite s jedan posto onim poduzetnicima koji imaju sjedište ili ulažu na području grada Valpova, za što su u Proračunu osigurana sredstva u iznosu od 20.000,00 kn.

Uz Grad Valpovo kamate na poduzetničke kredite subvencionira i Osječko-baranjska županija s jedan posto, te Ministarstvo poduzetništva i obrta s dva posto za proizvodne djelatnosti i jedan posto za uslužne djelatnosti.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu