MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

„Zaželi-radi i ostvari u Valpovu“

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Kako je danas objavljeno na mrežnim stranicama Grada, Gradu Valpovo odobren je projekt „Zaželi-radi i ostvari u Valpovu“ vrijedan 9.219.090,97 HRK.

-Projekt u 100%-nom iznosu financira EU sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru otvorenog Poziva za dodjelu EU bespovratnih sredstava „Zaželi-Program zapošljavanja žena“. Projekt će se provoditi ukupno 30 mjeseci. Provedbom projekta omogućit će se zapošljavanje 65 nezaposlenih žena s područja Grada Valpova. Novozaposlene žene će pružiti podršku i pomoć u kući za 260 korisnika, a riječ je o starijim osobama, osobama s invaliditetom te bolesnim i nemoćnim osobama. Ciljanoj će se skupini nezaposlenih žena omogućiti i dodatno obrazovanje, odnosno osposobljavanje kako bi stekle znanja i vještine kojima će biti konkurentnije na tržištu rada. Cilj projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 65 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 260 krajnjih korisnika u Gradu Valpovu. Nositelj projekta je Grad Valpovo, a partneri su na projektu Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Osijek, Centar za socijalnu skrb Valpovo, Udruga umirovljenika grada Valpova te Udruga osoba s invaliditetom – MI Valpovo.

Projekt je u suradnji sa zamjenicom gradonačelnika gospođom Anom Brajnović, te upravnim odjelom za gospodarstvo i društvene djelatnosti pripremila LRA Valpovo-Petrijevci d.o.o., navodi se u objavi.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu