MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Ulaganje u silose PPK Valpovo

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Prošlo je već godinu dana od izlaska Žito d.o.o. Osijek iz vlasničke strukture PPK Valpovo d.o.o. koje sada 100% pripada M San grupaciji iz Zagreba.

Time je osigurana financijska stabilnost i otvoren put prema novim investicijama i razvojnim programima za koje je, zbog diobe vlasništva i različitim pogledima u smjerovima razvoja između dva vlasnika, dosada postojala poteškoća pri realizaciji.

-Prije svega, zbog samog vremena u kojem se investicije trebaju realizirati, treba naglasiti ulaganja u silosne kapacitete kako bi osigurali lakši, efikasniji i brži način ulaza roba te omogućili prikladnu uslugu našim kooperantima i poljoprivrednicima koji dovoze svoju robu u silose PPK Valpovo, rekao nam je Slaven Mijatov, član uprave PPK Valpovo.

-Naime, kako smo svjesni  da napretka uvijek ima, a uz to jednako bitnim smatramo i svjesnost svojih nedostataka u prethodnim razdobljima, PPK Valpovo trenutno ulaže u povećanje ulaznih kapaciteta roba proširujući postojeće usipne koševe kao i nadogradnju i automatizaciju postojećih.  S navedenim investicijama povećali bi brzinu usipa roba barem 4-5 puta što će naši poslovni partneri sigurno znati cijeniti. Iznos investicije biti će oko 1,5 milijuna kuna i planiran je završetak prije početka žetve.

Pored toga, ono što namjeravamo dovršiti prije same žetve je i zidani ograđeni prostor za otpadne frakcije iz silosa kojima bi, s obzirom da se nalazimo unutar naseljenog područja, postigli manje rasipanje i širenje pljevice i prašine na naše susjede i okolicu.

Potrebno je naglasiti i da će za ovu žetvu biti osposobljene sve tri vage unutar kruga kako bi protok roba bio što brži  te nabavku nove sonde za ispitivanje uzoraka kojom bi se postigao još bolja kvaliteta uzorkovanja svih roba, najavio je Mijatov.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu