MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Potražite stručnu pomoć za samozapošljavanje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Valpovački poduzetnički centar kroz svoje osnovne djelatnosti savjetovanja i konzultantskih usluga pruža besplatnu pomoć pri izradi projekata za poduzetnike.

Centar provodi savjetovanje kako bi se pomoglo poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima u realizaciji svojih poslovnih ideja. Poduzetnike najviše zanimaju informacije o tome kako pokrenuti vlastiti posao, kao i informacije o poticajnim mjerama Vlade Republike Hrvatske, nadležnih Ministarstava i drugih subjekata koji potiču ili razvijaju pojedine poduzetničke projekte.

-S obzirom na povećanje trenda nezaposlenosti, prema podacima HZZ na području grada Valpova u siječnju je evidentirano 1.539 nezaposlenih osoba, kaže Ivana Bagarić, direktorica Valpovačkog poduzetničkog centra. Kao poticajna mjera za otvaranje vlastitog radnog mjesta, HZZ provodi Mjeru pod nazivom „Tvoja inicijativa – tvoje radno mjesto“. Ova mjera je potpora kojoj je cilj pružiti stručnu i financijsku podršku pri realizaciji poduzetničkih ideja nezaposlenih osoba s ciljem pokretanja i registriranja poslovnog subjekta. Za ovu mjeru osoba mora izraditi poslovni plan iz kojeg je razvidno da je poslovna ideja održiva. Kako bi se mogli prijaviti za ovu mjeru, nezaposlene osobe su zatražile našu stručnu pomoć pri izradi poslovnog plana koji je sastavni dio zahtjeva ove mjere. Subvencija koja se dodjeljuje iznosi 25.000 kuna i usmjerena je na troškove otvaranja i rada poslovnog subjekta, a određuje se prema troškovniku dostavljenom uz poslovni plan.

Kroz program Mjere samozapošljavanja u 2012. i 2013.godini na području Osječko-baranjske županije sveukupno je odobreno 777 zahtjeva, od kojih je 70 zahtjeva s područja Ispostave Valpovo.

 Zadaća Centra je da svojom djelatnošću potiče i promiče gospodarski razvoj malog i srednjeg poduzetništva na lokalnoj razini te institucija koja djeluje tako da širi poduzetničku kulturu i podiže nivo poduzetničke svijesti, a prije svega da svakodnevno bude na usluzi poduzetnicima, pa nam se s povjerenjem obratite za stručnu pomoć, poziva Ivana Bagarić.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu