MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Oto Živčić na čelu Poduzetničkog inkubatora

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Prvoga dana siječnja ove godine službeno je počeo s radom Poduzetnički inkubator Grada Belišća, a na njegovom je čelu Oto Živčić.

 

Slijedeći politiku snažnog pokretanja lokalnog gospodarskog razvoja grada Belišća, posebno stvaranja klime za razvoj malih i srednjih poduzetnika, Gradsko vijeće Grada Belišća na 3. sjednici, održanoj dana 1. kolovoza 2013. godine, temeljem članka 40 st. 1. toč. 13. i 28. Statuta grada Belišća (“Službeni glasnik grada Belišća” br. 5/09 i 3/13), donijelo je odluku o osnivanju Poduzetničkog inkubatora Grada Belišća, koji je i službeno započeo s radom 1. siječnja 2014. godine, s punim nazivom Poduzetnički inkubator POLET d.o.o.

Ovom odlukom osnovana je poduzetnička potporna institucija u cilju unapređenja poduzetničke infrastrukture, jačanja konkurentnosti i povećanja zaposlenosti. Poduzetnički inkubator osniva se i kao pomoć i podrška poduzetnicima u njihovom razvoju, omogućavanjem dostupnosti poslovnih usluga i resursa, uključujući radne prostore, po povoljnijim uvjetima za poduzetnike početnike od prve do treće godine poslovanja.

Poduzetnički inkubator bit će smješten u poslovnom objektu koji je u vlasništvu grada Belišća, na adresi Željeznička 10 A, Belišće. Za temeljitu rekonstrukciju Poletovog objekta u potpunosti su osigurana sva sredstva, natječaj za izvođača radova je u tijeku, završetak radova očekujemo do početka ljeta, a optimalni rok za početak rada s korisnicima inkubatora očekujemo u rujnu.

Osnivač i vlasnik Poduzetničkog inkubatora je Grad Belišće u 100 % vlasništvu, a za direktora ovog trgovačkog društva imenovan je Oto Živčić. Evo nekoliko linkova koji će Vam doista biti korisni.

Zakon o unaprjeđenju poduzetničke infrastrukture

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2013_07_93_2072.html

Natječaj MINPO

http://www.minpo.hr/default.aspx?id=515

Program EU za poduzetnike u okviru kojeg će se u narednom razdoblju od 2014-2020. objavljivati natječaji za bespovratna sredstva za poduzetnike
http://www.minpo.hr/default.aspx?id=520

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu