MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predstavljene mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, u petak 10. svibnja 2019. godine, u Velikoj vijećnici grada Belišća održali su još jedno u nizu besplatno edukativno predavanje na temu „Predstavljanje mjera HZZ-a za samozapošljavanje i zapošljavanje“.

Na samom početku sve nazočne pozdravila je direktorica Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. Karolina Štefan Bugarinović koja se zahvalila Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na uspješnoj suradnji, gospodinu Miroslavu Vaneku, rukovoditelju Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Osijek i Nataši Štiglec, stručnoj savjetnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te ostalim suradnicima na dolasku i predstavljanju mjera za samozapošljavanje i zapošljavanje.

Svrha ove edukacije je da trenutno nezaposlene osobe i postojeći poduzetnici s područja grada Belišća u što većoj mjeri koriste mjere za zapošljavanje i samozapošljavanje iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Paket novih mjera koje su stupile na snagu ove godine sadrži devet mjera aktivne politike zapošljavanja, a riječ je o: potpori za zapošljavanje, potpori za usavršavanje, potpori za samozapošljavanje, obrazovanju nezaposlenih, osposobljavanju na radnom mjestu, stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa, javnom radu, potpori za očuvanje radnih mjesta i stalnom sezoncu.

Najveće novosti koje su uvedene odnose se na mogućnost da se neke od mjera mogu koristiti kombinirano, uvećanje iznosa financijskih potpora i novčanih pomoći te naglasak na mjere stalni sezonac, kao i na obrazovanja i usavršavanja.

Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. i u narednom će razdoblju nastaviti organizirati besplatna edukativna predavanja namijenjena potencijalnim i postojećim poduzetnicima.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu