MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana prezentacija Belišća budućim potencijalnim investitorima iz KENDA grupacije

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Predstavnici Grada Belišća, Lokalne razvojne agencije Grada Belišća i Poduzetničkog inkubatora Polet održali su u četvrtak, 06. lipnja 2019. godine u Belom Manastiru, prezentaciju investicijskih potencijala grada Belišća potencijalnim investitorima multinacionalne KENDA grupacije.

Nekoliko zainteresiranih direktora predmetne grupacije zainteresirano je poslušalo prezentaciju o svim komparativnim prednostima za ulaganje u naš grad, a sve s ciljem da se u budućnosti predmetno ulaganje i ostvari upravo u Belišću.

Prezentaciju o našem gradu kao i prezentaciju o potencijalima i mogućnostima za ulaganje u izgradnju nove tvornice prezentirao je direktor LRA Grada Belišća, uz pomoć zamjenika gradonačelnika gospodina Domagoj Varžića, kao i direktorice Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o., Karoline Štefan Bugarinović. „Grad Belišće nudi nekoliko financijskih olakšica za sve investitore u naš grad. Neke od njih su i subvencije za svako novozaposlenu osobu kao i djelomično ili potpuno oslobođenje od plaćanja komunalnih doprinosa za novu investiciju“ – istaknuo je Mario Marolin, direktor LRA Grada Belišća.

Među ostalim je istaknuta i velika važnost suradnje sa svim postojećim poduzetnicima s područja Belišća od kojih je posebno bila zamijećena i suradnja s tvrtkom HF Belišće s kojom i predmetna grupacija ima određene kontakte. Ovo je jasan pokazatelj kako Belišće kao industrijski grad ima velik potencijal za razvoj ne samo lokalne sredine, već i cijele regije te da je upućeni interes u ovu, ali i neke druge investicije na području grada, dobar pokazatelj kako su sve poduzete aktivnosti od strane gradske uprave i gradskih institucija na dobrom putu k boljem i perspektivnijem životu svih naših sugrađana.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It