MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obavijest zakupnicima poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Bizovac

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Obavještavaju se zakupnici poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske da su temeljem Zakona o poljoprivrednom zemljištu dužni jedinici lokalne samouprave na čijem se područje zemljište nalazi podnijeti Godišnje izvješće o ispunjenju ciljeva Gospodarskog programa.

Izvješće se podnosi do kraja ožujka za prethodnu godinu na obrascu koji je propisan Pravilnikom o gospodarskom programu korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. (Obrasac izvješća  može se preuzeti s web stranica općine Bizovac www.opcina-bizovac.hr)
U skladu s navedenim, pozivaju se zakupnici temeljem ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Bizovac da dostave Izvješće o ispunjenju ciljeva Gospodarskog programa za 2023. godinu najkasnije do 31. ožujka 2024 . godine u Jedinstveni upravni odjel Općine Bizovac, Kralja Tomislava 89.
Ukoliko ne dostave predmetno Izvješće, temeljem  Zakona o poljoprivrednom zemljištu raskinut će se ugovor o zakupu ako zakupnik ne ostvaruje ciljeve Gospodarskog programa koji čini sastavni dio ugovora o zakupu.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

TEST 2

TEST 2