Računovođe i financijaši dobri sportaši

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

BELIŠĆE U subotu 13.rujna godine u skolpu manifestacije "Belišćanska zlatna jesen” održane su 14. Sportske igre računovođa i financijskih djelatnika Slavonije i Baranje čiji je domaćin po drugi puta bila URFD Valpovštine koja obuhvaća grad Belišće i Valpovo te općinu Bizovac i Petrijevci.

Ispred grada Valpova sudionike je pozdravio gradonačelnik grada Valpova Leon Žulj, a ispred HZRF zamjenik predsjednika I glavni odgovorni urednik Danimir Gulin. Pored udruge Valpovština sudjelovale su i udruge URFD Baranja, Našice, Sl. Brod, N.Gradiška, Vinkovci, Osijek, Požega, Đakovo I Županja.

Natjecalo se u odbojci, malom nogometu, pikadu, belotu, potezanju konopa, boćanju, kuglanju i stolnom tenisu.

Ukupno je sudjelovalo 230 natjecatelja iz 10 udruga.Svaka od udruga osvojila je priznanje u nekoj od disciplina. Sveukupni pobjednik je URFD Požega koja je osvojila 4 prva mjesta i 1 treće mjesto. Ekipe iz Valpovštine osvojile su prva mjesta u belotu, potezanju konopa I stolnom tenisu za muške, a u kuglanju su u obje konkurenciji osvojile druga mjesta. Nakon sportskog dijela održano je druženje uz večeru i glazbu.