Moderno i kvalitetno uređene klupske prostorije NK Hajdin u Cretu Bizovačkom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Općina Bizovac kontinuirano ulaže znatna financijska sredstva u nogometnu infrastrukturu svih postojećih nogometnih klubova na svojem području.

Nakon što su uređene klupske prostorije nogometnog kluba "Sloga" u Samatovcima i NK "BSK-Termia" u Bizovcu započeo je i projekt temeljite obnove svlačionica i pomoćnih prostorija u objektu nogometnog kluba "Hajdin" u Cretu Bizovačkom. Vrlo lijepo i moderno su obnovljene svlačionice za domaće i gostujuće nogometne momčadi zajedno sa tuš kabinama, uređene su ulazne stepenice, skladište za sportsku opremu, uredska prostorija, garderoba za suce i delegata, uvedeno je centralno grijanje, obnovljene elektroinstalacije,  vodovod i odvodnja, a u  sve prostorije postavljen je novi namještaj u klupskim bijelo plavim bojama.
Realizacijom ovog projekta u Cretu Bizovačkom stvoreni su kvalitetni i jako dobri uvjeti za bavljenje sportskim aktivnostima, a time ujedno i središtem okupljanja rekreativaca, djece i mladih iz ovog naselja bizovačke općine, gdje nogomet ima dugu, uspješnu i bogatu tradiciju.