Nakon dugo vremena započela gimnastička natjecanja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO/SLAVONSKI BROD U subotu 18. rujna 2021. Gimnastički klub „Sokol“ Slavonski brod bio je domaćin  1. kola u  „D“ programu Međužupanijskog natjecanja Kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici.

Nakon duže pauze bez natjecanja, odnosno nemogućnosti održavanja gimnastičkih natjecanja zbog Covid-a ove godine, ovo je prvo natjecanje ove sezone koje su svi s radošću dočekali.

Nastupilo je ukupno 33 natjecateljice  iz 4 kluba te iz 4 grada naše regije:  Vinkovaca,  Vukovara, Slavonskog Broda i  Valpova.

Gimnastičarke Valpova nastupile su pojedinačno u kategorijama  juniorki i seniorki.

Naša jedina juniorka na ovom natjecanju Marija Habjanović, osvojila je 17.mjesto.

U kategoriji seniorki smo imali 2 vježbačice. Najbolja seniorka je Iva Berečić osvojivši 5.mjesto za koju je dobila diplomu te Lana Bartolović koja je osvojila 8.mjesto.

Djevojke na natjecanju je vodila trenerica Ana Vuković dok je naša sutkinja Lucija Ivančević sudila na dvovisinskim ručama.

Time su započela natjecanja u ženskoj sportskoj gimnastici u našoj regiji Slavonije i Baranje u ovoj sezoni. Čeka nas još puno treninga i rada kako bismo ove sezone bili što spremniji gdje se nadamo još boljim gimnastičkim uspjesima. Najavljujem da već idući vikend 25. rujna nastupamo na Kupu Slavonije i Baranje u  C programu u ženskoj sportskoj gimnastici, također u Slavonskom Brodu.

 

 

 

                                                                                  Tekst napisala:  Ana Vuković, trener