MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Bistrinački ribiči opet na okupu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BISTRINCI Nakon dugog razdoblja u kojem se zbog okolnosti pandemije nisu sastajali, članovi Udruge športskih ribolovaca Podravac iz Bistrinaca, jučer su održali društveni sastanak.

Pozdravljajući sudionike skupa Milan Borić, predsjednik Upravnog odbora, ukazao je na činjenicu da se zbog izvanrednih okolnosti nisu mogli ostvariti  svi postavljeni ciljevi u Planu i programu rada, ali, u skladu s mogućnstima, provedene su temeljne aktivnosti važne za kontinuitet djelovanja Udruge.

K tome, na ukupna društvena događanja snažan su utjecaj imale novine u sustavu zamjena Uvjerenja o položenom ribičkom ispitu i kupovini ribičkih dozvola u ovoj godini, pa je i ovo druženje bilo posvećeno razjašnjavanju tih tema i dilema s tim u vezi.

Ovo društveno okupljanje bila je prigoda da se čelništvo Udruge zahvali svima koji su i u ovako teškim vremenima za društveno djelovanje dali svoj doprinos da se redovito održava prostor Odmorišta, gdje je i održano okupljanje, te natjecateljskoj ekipi koja je sudjelovala u natjecanjima u skladu s propisanim uvjetima. Zahvalnost je iskazana i vrijednim  „Babuškama“ koje su sve svoje aktivnosti također prilagođavale situaciji, a i sinoć dale izvanredan doprinos u pripremanju i serviranju  čobanca kojeg su ribiči pripremili uz svesrdnu pripomoć mjesnih lovaca, članova LD Vepar.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu