Bistrinački ribiči opet na okupu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BISTRINCI Nakon dugog razdoblja u kojem se zbog okolnosti pandemije nisu sastajali, članovi Udruge športskih ribolovaca Podravac iz Bistrinaca, jučer su održali društveni sastanak.

Pozdravljajući sudionike skupa Milan Borić, predsjednik Upravnog odbora, ukazao je na činjenicu da se zbog izvanrednih okolnosti nisu mogli ostvariti  svi postavljeni ciljevi u Planu i programu rada, ali, u skladu s mogućnstima, provedene su temeljne aktivnosti važne za kontinuitet djelovanja Udruge.

K tome, na ukupna društvena događanja snažan su utjecaj imale novine u sustavu zamjena Uvjerenja o položenom ribičkom ispitu i kupovini ribičkih dozvola u ovoj godini, pa je i ovo druženje bilo posvećeno razjašnjavanju tih tema i dilema s tim u vezi.

Ovo društveno okupljanje bila je prigoda da se čelništvo Udruge zahvali svima koji su i u ovako teškim vremenima za društveno djelovanje dali svoj doprinos da se redovito održava prostor Odmorišta, gdje je i održano okupljanje, te natjecateljskoj ekipi koja je sudjelovala u natjecanjima u skladu s propisanim uvjetima. Zahvalnost je iskazana i vrijednim  „Babuškama“ koje su sve svoje aktivnosti također prilagođavale situaciji, a i sinoć dale izvanredan doprinos u pripremanju i serviranju  čobanca kojeg su ribiči pripremili uz svesrdnu pripomoć mjesnih lovaca, članova LD Vepar.