Postani nogometni sudac

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVŠTINA Komisija nogometnih sudaca Nogometnog središta Valpovo organizira tečaj za nogometnog suca.

Na tečaju se kandidati upoznaju s Pravilima nogometne igre i ulogom suca u nogometnoj utakmici. Nakon završenog teorijskog dijela, kandidati polažu praktični dio ispita na nogometnoj utakmici.

Svi zainteresirani mogu svoju prijavu poslati e-mailom na sljedeće adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave su moguće i telefonskim putem:

095/908-5313 Nikola Šušak (predsjednik KNS)

098/928-2536 Deni Grofelnik (tajnik KNS)

Prijava mora sadržavati ime i prezime kandidata, datum rođenja, broj mobitela i e-mail adresu, a prijaviti se možete do 20. siječnja 2022.

Tečaj će se održati u veljači 2022. godine, a točan termin i potrebne smjernice kandidati će dobiti e-mailom i/ili pozivom.

Prijaviti se mogu sve osobe starije od 16 godina, osim osoba koje imaju zapreku u obavljanju dužnosti nogometnog suca temeljem odredbi Zakona o sportu, koje su diskvalificirane odlukom nadležnog tijela vezanog za sport i koje nisu zdravstveno sposobne za obavljanje dužnosti nogometnog suca. Tečaj je besplatan.