Najmlađi rukometaši kod gradonačelnika

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Pedesetak najmlađih polaznika Škole rukometa Rukometnog kluba Valpovka danas je posjetilo gradonačelnika Valpova Leona Žulja u Gradskoj vijećnici.

Prijem je organiziran nakon cijelog niza uspjeha što su ga mališani ( godišta 2004. do 2007.) postigli diljem Hrvatske na natjecanjima s vršnjacima.

-Naše rukometne nade su u protekloj godini sudjelovale na natjecanjima u Karlovcu, Velikoj Gorici, Slatini, Poreču, Samoboru, Popovači, Rugvici, Virovitici i drugim gradovima Hrvatske gdje su postizali sjajne rezultate i pronosili glas o svom gradu u slavonskoj ravnici. Ponosni smo na njih i njihove roditelje koji su prepoznali dobar i kvalitetan rad s najmlađim kategorijama dječaka, rekao je Alenko Bajer, tajnik Zajednice Športskih udruga Grada Valpova i jedan od trenera u RK Valpovka. Zahvaljujemo i Gradu na čelu s gradonačelnikom Leonom Žuljem što daju podršku djelovanju naše rukometne škole za najmlađe, koja okuplja oko 150 dječaka iz nekoliko središta, naglasio je.

Prijemu su nazočili i predsjednik Kluba Dragan Čolaković i trener Goran Fumić koji nisu krili zadovoljstvo postignutim rezultatima najmlađih selekcija ovog kluba.

Gradonačelnik Valpova Leon Žulj čestitao je malim rukometašima na postignutim uspjesima u prošloj natjecateljskoj sezoni i poželio sličan uspjeh u narednoj, a posebno je istaknuo rad čelništva kluba na odgajanju mladih sportaša, vrijednih članova lokalne zajednice koji djelovanjem u sportskom kolektivu upijaju karakteristike primjernih sportaša. 

Na kraju susreta razmijenjeni su darovi – nekoliko je rukometnih lopti došlo je u prave ruke, a zajednička fotografija uspješnih natjecatelja s potpisima svih malih rukometaša suvenir je koji će krasiti Ured gradonačelnika.