MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Valpovčani osvojili 16 medalja, a nemaju za kotizaciju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

 

VALPOVO U subotu i nedjelju 14. i 15. ovog mjeseca na streljani Pampas u Osijeku održano je prvenstvo županije zračnim oružjem za juniorske i seniorske kategorije.

Odaziv na ovo prvenstvo je bio iznad očekivanja te su natjecanja trajala svaki dan do poslijepodnevnih sati. Nastupili su strijelci GSD Osijek1784, SK Metak, Osijek, SK Đakovo, SU Mars, Beli Manastir, SD Koška, SD Stjepan Petnjarić Belišće, SK Našice i SK Valpovo. Streljački klub Valpovo zabilježio je ukupno 20 nastupa na ovom prvenstvu te su postignuti slijedeći plasmani. Zračnim pištoljem nastupio je Vili Sakač u juniorskoj konkurenciji i osvojio 3. mjesto, zračnim pištoljem imala je svoj prvi nastup u juniorskoj konkurenciji Ena Balatinac i osvojila 6. mjesto. Zračna puška juniori, Alen Cvenić 4. mjesto, Ante Janjić 9. mjesto i Marko Balentić 10.mjesto, ekipno 3.mjesto. Prava snaga streljačkog kluba Valpovo su juniorke zračna puška, čak 9 nastupa pa krenimo redom Marta Milošević 1. mjesto, Ivana Kos 2 mjesto, Lora Horvat 3.mjesto, Jurišić Sara 4.mjesto, Nataša Kovač 5.mjesto, Matea Marković 7.mjesto, Marija Vuksanić 8.mjesto, Hana Čulina 9.mjesto, Ana-Marija Kovač 12.mjesto, ekipno 1.mjesto s više od sto krugova više od drugoplasiranog Marsa iz Belog Manastira. 

Drugog dana na redu je bilo prvenstvo županije serijskom zračnom puškom za juniore i seniore. Valpovo je izašlo samo u kategoriji juniorki i seniorki. Marta Milošević nastupila je kategoriji seniorki te sa najboljim ženskim rezultatom od 362  osvojila 1. mjesto. U kategoriji juniorki Nataša Kovač osvojila je 2.mjesto i Ivana Kos 3.mjesto, ekipno 1.mjesto.

Na prvenstvu županije odrađuju se norme za prvenstvo Hrvatske, strijelci streljačkog kluba Valpovo imaju ukupno 10 osvojenih normi za prvenstvo Hrvatske zračnom puškom i pištoljem koje će se održati 21. ovog mjeseca u Osijeku i 3 norme serijskom zračnom puškom za prvenstvo Hrvatske 28. ovog mjeseca u Čakovcu.+

Streljački klub Valpovo jedinstven je po još jednoj sitnici. Jedini nije platio kotizacije na prvenstvu, jer jednostavno nije od siječnja dobio ni lipe od Zajednice sportskih udruga. Zahvaljujući dobrim odnosima s organizatorom natjecanja Građanskim streljačkim društvom Osijek 1784. Valpovu je dozvoljen nastup uz odgodu plaćanja. Idući tjedan je prvenstvo Hrvatske u Osijeku. Valpovo ima kvalitetne i perspektivne mlade strijelce čiji nastup u redovnom sustavu natjecanja u olimpijskim disciplinama na prvenstvu Hrvatske u Osijeku postaje upitan. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!