Potvrda kvalitete

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZAGREB/BELIŠĆE U Zagrebu je proteklog vikenda održano Europsko sambo prvenstvo na kome su belišćanski samboisti imali vrlo važnu ulogu.

Prvo veliko europsko natjecanje na kome su sudjelovali donijelo im je značajnu afirmaciju među konkurentima. Pored toga što su sudjelovali u organizaciji ovog velikog sportskog događaja, koji je okupio petstotinjak sudionika iz tridesetak zemalja, ostvarili su i izvrsne rezultate u natjecanju.

Marko Torić je uz Josipa Matković i Vjekoslava Jajčinovića među osvajačima medalja na ovom natjecanju, a Mario Gažić osvojio je peto mjesto, jer natjecanje nije mogao nastaviti zbog ozljede.

- Izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima, a zadovoljstvo je pomućeno jedino zbog od zbog ozljede ruke i ramena koju je Mario zadobio u borbi sa Bugarom Tihomirom Blagovestovom koji je bio i prvak, kaže nam Christian Uskoković, koji je postao dijelom trenerskog tima reprezentacije. Nadamo se da će se Mario oporaviti od teške ozljede i s Markom moći u potpunosti odradit pripreme za Svjetsko prvenstvo u Maroku.

Sada nam slijedi Europski cup u combat sambu u Parizu 30. svibnja, te pripreme u Bugarskoj za Svjetsko prvenstvo u Casablanci, najavljuje Uskoković.