MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Uspješan radno-natjecateljski vikend ribolovaca „Karasa“ Šag

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prošle je subote u Donjem Miholjcu održana manifestacija „Dani ribe“.

Organizatori navedene manifestacije su naši dragi prijatelji – članovi ribolovne udruge „Udica“ Donji Miholjac, s kojima se dugi niz godina družimo i uspješno surađujemo. Ove godine smo se ponovno odazvali njihovu pozivu te smo sudjelovali kuhajući fiš za njihove drage goste. S obzirom na bogato iskustvo i znanje naših članova udruge u kuhanju fiša, vrlo je uspješno i slasno skuhano više od stotinu litara fiša koji je pojeden u vrlo kratkom roku. Glavni su krivci kuhanja i druženja ova gospoda iz „Karasa“: Darko Čvagić, Dominik Zemljak, Zoran Pepić, Josip Berečić, Josip Nagy i Igor Nagy. U sastavu manifestacije, održano je niz igara i natjecanja, među kojima je i bacačka disciplina u kojoj su nastupila i naša tri člana: Josip Berečić, Josip Nagy i Igor Nagy. Među brojnim natjecateljima, naši su dečki ponovno pokazali svoje znanje i iskustvo – Igor Nagy osvojivši 3. mjesto, Josip Berečić 4. mjesto te Josip Nagy osvojivši 5. mjesto.

Idući je dan, 31. svibnja (nedjelja) na vodi St. Drava Podravski Podgajci, održano 1. kolo lige OBŽ u lovu ribe udicom na plovak za kategorije kadeta i juniora, gdje smo također zastupljeni u obje kategorije. Ekipu kadeta su sačinjavali: Antonio Berečić, Marija Nagy i Fabijan Pandurić, dok su juniorsku ekipu sačinjavali: Damijan Pepić, Mateo Vichta i Bartol Zemljak, s kapetanom Zoranom Pepićem. U velikoj su konkurenciji ostvareni dobri rezultati: kod kadeta treba istaknuti Mariju Nagy s 1. mjestom (zlatna medalja), a kod juniora Bartola Zemljaka s 3. mjestom (brončana medalja).

Nikako ne smijemo zaboraviti niti naše ostale članove i roditelje (logistiku): Darka Čvagića, Marija Pandurića, Josipa Berečića, Franju Pepića te Sabinu i Igora Nagy. Njihova je pomoć i potpora uvijek hvale vrijedna.

Pred nama je novi natjecateljski vikend, u kojemu slijede pripreme za lov (ribolov) na nove pobjede. Uz pozdrav, čisto i bistro.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!