MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

U nedjelju kreće odbojkaška liga u miniodbojci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Tomica Cindori i Damir Horvat

VALPOVO Danas su predstavnici Odbojkaškog kluba Valpovka i Sportske udruge Centar edukacije i sporta predstavili projekt MINIVOLLEY VALPOVŠTINE 2014.

 

Riječ je o jedinstvenom ligaškom natjecanju na ovom području koje započinje u nedjelju 15. prosinca u Gradsko-školskoj športskoj dvorani u Valpovu.

-Zamisao je da se u ligaškom natjecanju u mini odbojci pod nazivom MINIVOLLEY VALPOVŠTINE 2014., u kojem će sudjelovati više od 300 djece, raspoređenih u 56 ekipa, omogući razmjena sportskih iskustava i potakne natjecateljski duh kod najmlađih odbojkaških uzrasta koji su članovi odbojkaških klubova Belišća, Valpova, Bizovca, Donjeg Miholjca, Belog Manastira i Našica te Odbojkaške Akademije Cindori, rekao nam je Tomica Cindori, voditelj Akademije, koji je uz Damira Horvata, trenera ženskih selekcija u Odbojkaškom klubu Valpovka glavni operativni organizator natjecanja.

Za provođenje ovog opsežnog natjecanja osnovan je Organizacijski odbor u kome su i Nevenka Kuna i Elvis Čamagajevac, pomoćni treneri u klubu, ali i nekoliko djevojaka koje će budno pratiti sva događanja tijekom natjecanja i prikupljati rezultate koji će se objavljivati na službenoj stranici natjecanja www.ces.hr.

Potaknuti pripremama za ovo natjecanje organizatori su osmislili i prigodnu emisiju u sklopu sportskog programa na Hrvatskom radiju Valpovština pod nazivom Peti set, a emitirat će se utorkom od 18,05.

Liga će trajati tijekom cijele školske godine u vidu 8 okupljanja, a natjecanje organiziraju  OK Valpovka i Sportska udruga Centar edukacije i sporta (CES) uz pomoć sponzora i prijatelja. CES je organizator programa "Odbojkaška Akademija Cindori" koji se provodi u Osnovnim školama u Valpovu, Belišću i Veliškovcima i okuplja gotovo dvije stotine mladih odbojkaša. Kroz ovo natjecanje, uz redovan rad Akademije, cilj nam je preporoditi dalji razvoj odbojkaškog sporta na ovom području. Imamo podršku Gradske uprave čiji će predstavnici sudjelovati u prigodnoj svečanosti na otvorenju natjecanja, baš kao i dječja gradonačelnica Valpova, Dunja Blažević sa suradnicima.

Liga je raspoređena u nekoliko dobnih kategorija. Najmlađi su sudionici učenici od 1. - 4. razreda, djevojčice i dječaci i oni igraju supermini odbojku, zatim učenici 5. i 6. razred igraju mini odbojku, a učenici 7. i 8. razreda podijeljeni su na žensku i mušku konkurenciju i igraju prvenstvo za mlađe kadetkinje i kadete.

Raduje me da su predsjednik Odbojkaškog kluba Stanislav Horvat i članovi Uprave prihvatili ideju za ovakvo natjecanje i uvjeren sam da ćemo polučiti dobre rezultate, zaključio je Tomica Cindori.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu