MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Hrvatski sokol najuspješniji

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gimnastičko društvo „Hrvatski sokol” Valpovo je u subotu, 12.ožujka, u maloj dvorani Srednje škole Valpovo, s početkom u 9,30 sati, održalo Turnir gradova Slavonije i Baranje za žensku i mušku sportsku gimnastiku.

Na ovom natjecanju su sudjelovala društva iz Belog Manastira, Vukovara i Valpova.

U ženskoj sportskoj gimnastici najuspješnije društvo je bilo iz Belog Manastira, koje je s prednošću od 1,5 bodova bilo uspješnije od GK Vukovar. Valpovčanke u sastavu: Lea Pendić, Leona Kopjar, Ana Bošnjak, Latica Kučinac i Lana Maltar su osvojile 3. mjesto.

U muškoj sportskoj gimnastici nije bilo konkurencije Valpovčanima. Radi toga su gimnastičari društva nastupili bez najboljih, Frana Zamaklara i Ivana Bošnjaka u nešto mlađem sastavu: Marko Bošnjak, Niko Lovrić, Domagoj Gvozdić, Tomislav Slačanac i Karlo Ružman.

S obzirom da je ovo prvo natjecanje ove sezone vježbama Marka Bošnjaka trener Zlatko Ištvanović može biti vrlo zadovoljan, jer je Marko pokazao vrlo dobru formu.

Nakon završenog natjecanja, u gradskoj kavani Art održana je svečana sjednica KUP-a Slavonije i Baranje, gdje je izvršeno proglašenje najuspješnijih društava za 2015.godinu.

U ukupnom plasmanu, zbrajajući bodove sa 15 održanih natjecanja tijekom 2015.godine, najuspješnije društvo je bilo iz Valpova, GD „Htvatski sokol”, koje je time ponovilo uspjeh iz 2014.godine. Drugo je bilo GD „Sokol” Požega, a treći GK Vukovar.

U ženskoj sportskoj gimnastici najuspješniji klub je iz Vukovara. Drugo je mjesto osvojilo društvo iz Belog Manastira, a treće iz Požege. Valpovčanke su osvojile 5.mjesto.

U muškoj sportskoj gimnastici svoju kvalitetu su ponovili valpovčani osvojivši ponovno KUP Slavonije i Baranje, ovaj puta 53. Drugi su bili Požežani, a treći natjecatelji GK „Hrvatski sokol” Vinkovci.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!