MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Otvoreno vanjsko vježbalište i novoobnovljeno rukometno igralište u Belišću

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Danas je na terenu u sklopu Gradskog stadiona NK „Belišće“ službeno je otvoreno vanjsko vježbalište, popularno zvano „street workout“.

Velikom broju okupljenih sportaša, rekreativaca i građana obratili su se gradonačelnik Belišća Dinko Burić i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar, a vanjsko vježbalište službeno je otvorio zamjenik župana Osječko-baranjske županije Dragan Vulin.

Devet novih sprava za vježbanje, od kojih i jedna za osobe s invaliditetom, isprobali su sportaši svih uzrasta, kao i sam zamjenik župana Dragan Vulin. Nositelj ovog projekta je Zajednica športskih udruga grada Belišća, a suradnici su Športska zajednica OBŽ i Grad Belišće. Vrijednost projekta je oko 115.000 kuna, od kojih je za sprave izdvojeno 62.000 kuna. Sprave za vježbanje izradila je tvrtka Vojtek, a radove na vježbalištu izvela komunalna tvrtka Kombel. Sprave za vježbanje na vanjskom vježbalištu dostupne su svima, a ovaj projekt uvelike će doprinijeti sportskom i rekreativnom životu grada koji s pravom nosi naziv Grad sporta.

Nakon otvorenja „street workouta“, program se nastavio na belišćanskom rukometnom igralištu. Naime, nakon više od 30 godina, u Belišću je obnovljeno rukometno igralište za potrebe svih sportaša, rekreativaca i građana.

Obnova rukometnog igrališta uključivala je presvlačenje terena novim slojem asfalta, uređenje i postavljanje zaštitne ograde oko igrališta i zaštitne mreže iza golova, postavljanje novih golova s mrežama te iscrtavanje terena. Sredstva za obnovu rukometnog igrališta osigurao je Grad Belišće, a ukupna vrijednost radova i opremanja je oko 120.000 kuna.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!