MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Treća sezona Valpovačke ljetne liga trčanja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Pred nama je treća sezona Valpovačke ljetne lige trčanja, koja počinje u subotu 02.srpnja 2016. godine.

Jedna od djelatnosti Udruge Zdravo trčanje je poticanje i promicanje rekreativnog sporta u funkciji zdravlja u Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji. Udruga Zdravo trčanje trenutno ima nešto više od 100 registriranih članova, a dosta je članova upravo iz Valpova i Belišća – Bistrinaca. Već se dvije godine trčala „Valpovačka ljetna liga trčanja“, te obzirom da je ove godine zanimanje za istu još veće, od 02.07.2016. godine kreće nova sezona Lige u Valpovu.

Trči se prekrasnim višestoljetnim parkom u Valpovu, a sam Grad Valpovo kao i Zajednica športskih udruga grada Valpova, te Mjesni odbor Valpovo ponudili su određenu financijsku pomoć kako bi podržali ovaj vid rekreacije u tom kraju poznatom po velikom broju sportaša i rekreativaca. Njihova financijska pomoć nije izostala ni prethodne dvije godine, na čemu im se iskreno zahvaljujemo. Grad Valpovo je odlučio dio staze kroz šumu(1200m) urediti kako bi se trka odvijala u što boljim uvjetima. Također uz uređenje staze grad je financirao i izradu te postavljanje "Eko strelica" koje će biti postavljene na svakom skretanju duž 2500m.

I ove je godine planirano da se Valpovčka ljetna liga trčanja održi u 10 kola kao i prethodne dvije godine. Trčala bi se 10 subota u kontinuitetu.

Pozivamo sve sportaše, trkače, rekreativce a i one koji to još nisu da aktivno sudjeluju u ovom vidu rekreacije. Kroz ovu ligu želimo zainteresirane upoznati sa svim činjenicama vezanim uz trčanje, u vama razbiti strahove, skepse i nedoumice vezane uz rekreativno trčanje i uvesti vas u svijet trčanja kako bi se naprosto osjećali bolje i naučili uživati u trčanju.

Staza po parku je kružna, sa odabirom od čak tri dužine staze: najkraća ima 2,5 km, srednja 5 km i duža 10 km.

Planirano vrijeme starta je u 18:00 sati na ulazu u dvorac.

Startnina: 10 kn (Startninu ne plaćaju rođeni 1998. godine i mlađi).

Vremenski limit: nema

Hodanje: dopušteno

Nordic walking štapovi: dopušteni

Nakon utrke planirano je ugodno druženje uz okrjepu za sve sudionike.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!