MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Promocija prvih aikido trenera u Hrvatskoj

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO/ZAGREB U subotu 10.ožujka 2018. godine,  održana je svečana promocija za prve Aikido trenere u Hrvatskoj.

Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu su pohađali trenersku školu na Hrvatskoj Olimpijskoj Akademiji u Domu sportova u Zagrebu,a u toj prvoj generaciji, među  22 trenera Aikida uspješno su stekli zvanje Trener Aikida i dvije Aikidoke iz Slavonije; Alen Zita iz Valpova kao predsjednik Aikido Društva „Slavonija“ i Kristian Pavić kao njegov učenik, također nosioc crnog pojasa. Uvjerenje su uručili NJ.E.Keji Takiguchi, veleposlanik Japana, dr.sc.Siniša Ceraj, ravnatelj Hrvatske Olimpijske Akademije i dr.sc.Tonči Tadić, predsjednik Hrvatskog Aikido Saveza.

Ova je godina značajna za Aikido Društvo „Slavonija“, jer je proteklo ravno 10 godina pod vodstvom Alena Zite, koji je uspio uvesti Slavonski Aikido u  punopravno članstvo u Nacionalni Sportski Savez za Aikido i održati ga u njemu.

-Samim time smo pod Hrvatskim Olimpijskim Odborom, International Aikido Federation (IAF), World Aikido Headquarters“, Međunarodnim Olimpijskim Odborom i Svjetskoj sportskoj organizaciji „SportAccord“, rekao je trener Aikida Alen Zita.

-Kako smo članovi navedenih institucija, stječemo pravo na sudjelovanje na Svjetskim igrama: „World Combat Games“ koje se iduće godine održavaju u  Kini u Taipei. Ove godine ćemo osnovati Slavonski demo team i na Nacionalnim sportskim susretima Aikida u Zagrebu i Splitu pokušati se kvalificirati za tu prestižnu sportsku manifestaciju. Sa Aikidom djelujemo u centrima za treniranje Aikida u Valpovu,  Osijeku, Đakovu i od prošlog mjeseca u Zagrebu, kojeg vodi Kristian Pavić, a tehnički se brinemo za razvoj Aikida u gradu Požegi. Upisi za odrasle su svakodnevni za navedene gradove u Slavoniji. Za sve ostale informacije pogledajte na www.aikido-slavonija.hr ili na kontakt boj 099 246 2865.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu