MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Igrači i Uprava „NK BSK Termia“, Bizovac priveli kraju natjecateljsku sezonu 2017/2018. godine

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Igrači i Uprava NK „BSK Termia“, Bizovac su susretom s NK „Dubrava“ Ivanovci priveli kraju natjecateljsku nogometnu sezonu 2017/2018. godine u 2. Županijskoj nogometnoj ligi-Valpovo-Donji Miholjac

Unatoč brojnim poteškoćama oko igračkog kadra koje su Klub pratile u ovogodišnjoj proljetnoj polusezoni, uspjela se nastaviti devedesetdvogodišnja tradicija ovoga poznatog Kluba, čiji je najveći domet u povijesti bilo osvajanje četvrtog mjesta (sezona 1997/98), u tadašnjoj veoma jakoj III. Hrvatskoj nogometnoj ligi-Istok-(16 klubova).

Naime, prije početka ovogodišnje proljetne polusezone došlo je do promjene Uprave Kluba, s tim da je prije dolaska nove Uprave dobar dio igrača napustio Klub i otišao u druge klubove, tako da je ostalo nedovoljno igrača za nastavak nogometne polusezone. Problem je bio u nemogućnosti registracije novih igrača zbog isteka termina registracije, tako da su se registrirali igrači koji nisu nigdje nastupali u zadnje dvije godine, što je rezultiralo u nekoliko slučajeva kao problem nemogućnosti sastavljanja jedanaestorice, koji bi uopće mogli odigrati natjecateljsku utakmicu.

NK „BSK Termia“, Bizovac zasigurno ima veliki potencijal, posebno u Omladinskoj školi nogometa, tako da budućnost Kluba nije upitna, a u narednom periodu očekuje se jačanje igračke osnove, iako treba naglasiti da su sadašnji igrači nesebično davali svoj doprinos i treba im na tome zahvaliti.

Na slici, s odigrane utakmice u Ivanovcima, su slijedeći igrači i članovi Uprave NK „BSK Termia“, Bizovac ( slijeva na desno) :

stoje:

 - Ivica Budimčić-pomoćni trener, Dragan Dejak-član Uprave, Ivan Kordić-predsjednik Uprave, igrači Nikola Glavašić, Luka Brnić, Dominik Ćuraj, Marko Teskera-član Uprave, Luka Kovačević-igrač, Dane Bakarić-član Uprave, Marin Marinović-igrač, Filip Teskera-vratar, Alen Vidaković-kapetan, Jakov Andabak-član Uprave, Borna Ivanović-igrač, Željko Bošnjak- predsjednik Nogometnog Središta Valpovo, Ivica Baković-član Uprave;

čuče igrači:

- Petar Kranjčević, Marko Škarić, Luka Kordić, Vlatko Vorih, Dario Gudelj, Ivica Lucić-trener i igrač Borna Cipšek.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu