MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Hrvatski olimpijski dan u Valpovu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Zajednica športskih udruga grada Valpova organizira obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine.

Hrvatski olimpijski dan, poznat pod skraćenim nazivom HOD, posvećen datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora, 10. rujna, danas je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.

Program će se održati u Valpovu na Trgu kralja Tomislava s početkom u 16:30 sati. Od sportskih udruga na opći poziv uključili su se Odbojkaški klub "Valpovka", Rukometni klub "Valpovka", Gimnastičko društvo "Hrvatski sokol", Stolno-teniski klub "Dvorac" Valpovo i Streljački klub "Valpovo" te Osnovna škola Matije Petra Katančića i Srednja škola Valpovo, koje će s učenicima i učiteljima sudjelovati aktivno u promicanju sporta i aktivnostima navedenih udruga. Poziv upućujemo i svim građanima. Streljački klub "Valpovo" svoj program održati će u Gradsko školsko sportskoj dvorani. 

U slučaju lošeg vremena čitav će se program održati u Gradsko školsko sportskoj dvorani.   

Zajednica športskih udruga grada Valpova i u ranijem je periodu organizirala nekoliko značajnih manifestacija koje doprinose promociji sporta. Primjerice, 31. svibnja 2018. godine obilježila je Svjetski dan sporta prigodnim programom i aktivnostima, nastojeći dodatno promovirati sport kao način življenja.

U suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Belišća realiziran je i sufinanciran tijekom ljetnih praznika projekt obuke neplivača u kojem je sudjelovalo 44 polaznika najmlađe školske dobi s područja grada Valpova i prošlo stručnu obuku škole plivanja.

U značajnoj suradnji s Gradom Valpovom, Valpovačkim poduzetničkim centrom i Srednjom školom Valpovo, Zajednica je bila nositelj projekta Ljetna sportska škola u prirodi - obuka neplivača i slabijih plivača i korektivna gimnastika za učenike sa zdravstvenim poteškoćama koji je financirao Središnji državni ured za šport. 

Zajednica športskih udruga, kao stručna, potporna organizacija, stoji na raspolaganju svim članicama, sportašima, sportskim zaljubljenicima i sportskim djelatnicima koji svojim programima, aktivnostima, idejama i projektima žele unaprijediti sport na području grada Valpova.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu