MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obavijest roditeljima djece Dječjeg vrtića „Maza“ Valpovo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Dječji vrtić Maza prilagodio je svoje radno vrijeme novonastaloj situaciji pa prenosimo obavijest o tome.

Poštovani roditelji  djece polaznika našeg vrtića,

ovim Vas putem obavještavamo o prilagodbi načina rada i radnog vremena u skladu s preventivnim mjerama radi sprječavanja širenja koronavirusa. Iskreno se nadamo kako će uz predviđene mjere i osobnu odgovornost prema sebi i drugima, ova situacija proći što je moguće brže i jednostavnije.

Dječji vrtić „MAZA“ Valpovo, u vremenskom razdoblju od 16. ožujka 2020. godine pa sve do sljedećih uputa, radit će od 7,00 do 15,00 sati. Vrtić će osigurati prihvat djece u slučajevima kad su oba roditelja zaposlena i ne postoji druga mogućnost zbrinjavanja djece kako je propisano prema I. točki Odluke o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnom školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu koje je Vlada RH donijela 19. ožujka 2020. godine.

U takvom slučaju potrebe dovođenja djeteta u vrtić molimo nazvati na dostupan broj telefona i donijeti potvrdu poslodavca o radnim obvezama roditelja iz koji je vidljivo da radno mjesto roditelja zahtjeva dolazak na posao, odnosno da objekti tvrtke/ustanove nisu zatvoreni prema Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koje je Stožer civilne zaštite RH donio 19. ožujka 2020. godine. Na navedenoj potvrdi molimo dostaviti i radno vrijeme roditelja radi organizacije rada vrtića.

Također, molimo roditelje da budu odgovorni te ne dovode dijete u vrtić radi sigurnosti i preventivnog djelovanja ukoliko:

  • Dijete ima simptome infekcije dišnih putova
  • Osoba koja dovodi dijete ima simptome infekcije dišnih putova
  • Dijete ili članovi kućanstva su putovali u posljednjih 15 dana u područja zahvaćena korona virusom
  • Dijete je bilo u kontaktu s osobama koje su dobile rješenje o samoizolaciji (zbog dolaska iz zemalja zahvaćenih korona virusom ili kontakta sa zaraženim osobama)

Za sve informacije slobodno se, unutar prilagođenog radnog vremena vrtića, obratite na broj telefona 031/651-451.

PRILAGOĐENO RADNO VRIJEME VRTIĆA:

7,00 – 15,00 SATI

Čuvajmo jedni druge, sebe i svoje najmilije te budimo odgovorni i disciplinirani kako bi se životi što prije vratili u normalno stanje, a i našim vrtićem opet začuo dječji smijeh.

Do tada, uživajmo u trenutcima s našim najbližima u svojim kućanstvima i na otvorenom i budimo kreativni u provođenju slobodnog vremena i igri s djecom kako bi i njima olakšali manjak druženja s vršnjacima.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1003 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu