MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

RAVNATELJ OŠ MATIJE PETRA KATANČIĆA: Nismo odustali - učimo i dalje!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO I u situaciji fizičke odijeljenosti od učenika, roditelja i nastavnika, ravnatelj Osnovne škole Matija Petar Katančić iz Valpova Dalibor Košutić, koristi različite kanale za komunikaciju s njima.

-Dragi učenici i učitelji, poštovani roditelji,

iza nas je drugi tjedan virtualne nastave – nastave na daljinu. U ovoj kriznoj situaciji za cijelu našu domovinu i sustav odgoja i obrazovanja, sve naše škole morale su se prilagoditi novonastaloj situaciji u kojoj je, a to ne smijemo zaboraviti nikada, najvažnije sačuvati zdravlje naših učenika.

Kako je ovo zaista iznimno velik iskorak za cijeli sustav odgoja i obrazovanja, koji od svih sudionika traži dodatne napore, želim vam svima zahvaliti ponaosob.

Bez obzira u kojem razredu predajemo kao učitelji ili koji razred pohađaju naši učenici, svi smo mi u prvom razredu virtualne nastave. Zato vas sve pozivam na strpljivost i tolerantnost jer će ova situacija završiti uspješno za sve nas samo uz razumijevanje i spremnost da jedni drugima budemo pomoć.

U ovom trenutku, a oni malo stariji od vas mogu se sjetiti školske godine 1991./1992., važnije od realizacije Kurikuluma je održati kontinuitet obrazovanja, razvijati međusobno poštovanje i prihvatiti pravila ponašanja u virtualnom prostoru koji sad predstavlja naše jedine učionice.

Dragi učenici,
redovito izvršavajte svoje obveze, učite i javljajte se svojim učiteljima. Iako vam nije lako i sigurno vam nedostaju vaši školski prijatelji i klasičan oblik nastave - siguran sam da neke od vas veseli i ovakav oblik nastave. Sad je vrijeme da svojim učiteljima i svojim roditeljima pokažete koliko ste dobri i samostalni. Budite strpljivi i brzo će doći vrijeme povratka u školske klupe. Ne postoji ništa što zajedno nećemo moći savladati i popraviti.

Dragi učitelji,
na vama je odgovornost da u ovoj situaciji dobro promišljate svoju nastavu i svoje razredne kurikulume kako biste nastavne sadržaje sagledali na način da oni osiguraju znanja našim učenicima, ali i na način koji je primjeren trenutnoj situaciji i stupnju njihove opterećenosti.

Mudro treba razabrati količinu zahtjeva prema učenicima kako bi imali motiviranog učenika, roditelja spremnog na pomoć (iako mnogi rade!) te na kraju zadovoljne sve sudionike ovakvog odgojno-obrazovnog procesa.

Poštovani roditelji,
zahvaljujemo vam na angažmanu i potpori koju velika većina vas pruža školi u novonastaloj situaciji. Ipak, ima i vas koje pozivamo na razumijevanje i strpljenje jer se nalazimo u situaciji na koju ne možemo utjecati. Svi učitelji na raspolaganju su vam za primjerenu i tolerantnu komunikaciju. Ne zaboravimo da su i učitelji majke i očevi sa svim onim zadacima koje i sami za svoju djecu redovito obavljate.

Zahvaljujem i stručnoj službi škole koja prati rad učitelja i učenika te im je stalna potpora i podrška.

Svima vama stojim na raspolaganju svakodnevno na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili službeni mobitel 099 709 6619.

Želim ovim putem svima čestitati na obavljenom poslu kao i činjenici da, unatoč određenim poteškoćama, nismo odustali te svi učimo i dalje!

                                                                                                     Ravnatelj OŠ M.P.Katančića,Valpovo

                                                                                                                      Dalibor Košutić,prof.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 475 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!