U Valpovštini smanjen broj osoba u samoizolaciji

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVŠTINA U evidenciji osoba kojima je određena neka od  mjera samoizolacije danas je ostalo pedeset osoba s 57 propisanih mjera.

To je značajno manje nego jučer.

-Na području PP Belišće na dan 20.04.2020. evidentirano je ukupno 50 osoba te 57 mjera Covid -19, navodi se u izvješću Policijske postaje Belišće. Prema gradovima i općinama stanje je sljedeće:

Grad Valpovo,   20 osoba, 24 mjere

Grad  Belišće,    26 osoba, 26 mjera

Općina Petrijevci   4 osobe, 5 mjera

Općina Bizovac,    2 osobe, 2 mjere

U usporedbi s jučerašnjim danom, kada je bilo 76 osoba s 82 propisane mjere, bilježi se smanjenje koje ulijeva nadu da će se te brojke u narednom razdoblju još više smanjiti budemo li se pridržavali preporučenih mjera sprječavanja širenja koronavirusa.

U Valpovu je u evidenciji danas 14 osoba manje nego jučer, a propisano im je deset mjera manje. U Belišću je broj osoba uvećan za tri, a broj mjera smanjen za dvije. U općini Petrijevci osam je osoba manje u evidenciji, a isto toliko je mjera manje, nego jučer. U općini Bizovac broj osoba i mjera je smanjen je za pet.

Bilo kako bilo, svi nas stožeri upozoravaju da je unatoč boljoj situaciji i dalje nužno dosljedno provoditi mjere socijalne distanciranosti i suzdržavanje okupljanja većeg broja osoba u zatvorenom prostoru.

Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.