MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Stojimo iza svake napisane i izgovorene riječi

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Valpova, Matko Šutalo, putem službene mrežne stranice Grada Valpova, očitovao se na odgovor  Antuna Katalenića, predsjednika GO HDZ Valpovo i Željka Varžića, predsjednika Kluba vijećnika HDZ i koalicijskih partnera u Gradskom vijeću Grada Valpova na njegov poziv na sastanak.

Naime 20. travnja 2020. godine mailom je pozvao predsjednika Gradskog vijeća Grada Valpova Dejana Pisačića, predsjednka kluba vijećnika HDZ-a i koalicijskih partnera i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Valpovo na sastanak. Po prijedlogu gradonačelnika, tema sastanka bila bi razgovor oko realizacije ugovorenih projekata Grada Valpova.

Na taj poziv, Antun Katalenić i Željko Varžić odgovorili su mu:      

…drago nam je da ste nas pozvali na sastanak i da ste konačno uvidjeli da samo suradnjom i zajedničkim radom možemo učiniti puno za naše Valpovo. Kako biste nas uvjerili u vaše iskrene namjere nakon svih objeda i laži koje ste putem letaka i u javnom prostoru iznijeli protiv svih vijećnika koji se nisu složili s vašim prijedlogom kreditnog zaduživanja grada Valpova, tražimo od vas da se javno, kako ste nas i prozvali, na službenim web stranicama Grada Valpova, portalu valpovstina.info i Hrvatskom radiju Valpovština i ispričate.

Također Vas podsjećamo da smo prije dva tjedna tražili određenu dokumentaciju, na što nismo dobili odgovor. Stoga ponovno molimo da nam do četvrtka dostavite:

  1. Bilješke uz financijske izvještaje Grada Valpova za 2018. godinu,
  2. Bilješke uz financijske izvještaje Grada Valpova za 2019. godinu,
  3. Otvorene stavke dugovanja po računima na dan 31.12.2019. godine (izlistanje)
  4. Stanje sredstava na žiro-računu i na podračunima žiro računa na dan 31.12.2019. godine
  5. Stanje namjenskih sredstava na žiro računu na dan 31.12.2019. godine.

Nakon javne isprike i dostave tražene dokumentacije, spremni smo s vama sjesti i dogovarati se koliko god je potrebno, ako treba svaki dan, kako bismo donijeli najbolja rješenja za Valpovo i sva prigradska naselja. Termin u petak u 11.00 sati nikako ne možemo prihvatiti zbog ranije preuzetih obveza (posao). Nakon što udovoljite našim zahtjevima vrlo brzo ćemo se dogovoriti za novi termin sastanka.

Na ovo pismo gradonačelnik se očitovao sljedećim:

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 413 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu