PPK VALPOVO: Podijelili tri tone brašna svojim vjernim potrošačima

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVŠTINA Od ranoga jutra, entuzijastička ekipa zaposlenika PPK Valpovo provodila je zanimljivu i pažnje vrijednu humanitarno-promotivnu akciju.

Unijeli su radost u šestotinjak obitelji u Belišću i Bizovcu, jer su prolaznicima, svojim vjernim potrošačima, podijelili tri tone brašna.

Dok neki u vrijeme suzbijanja koronavirusa koriste tržišnu situaciju kako bi na različite načine profitirali, PPK Valpovo se odlučio obilnom donacijom nagraditi povjerenje potrošača. Bez iznimke, dijelili su po pet kilograma brašna prolaznicima koji su jutros krenuli na belišćanski pijac, a kasnije nastavili s istim entuzijazmom u Bizovcu.

Katica Kovač, Anja Crnogaj i Slavko Međimurec podijelili su tijekom jutra i prijepodneva dvije tone kvalitetnog brašna u Belišću u tonu u Bizovcu, na radost i zadovoljstvo domaćica i domaćina, dobrih poznavatelja kvalitete brašna ovog proizvođača. Prilagođeno situaciji, poštujući mjere opreza socijalne distanciranosti i zaštite od mogućeg  širenja korona virusa, akcija je protekla u skladu s pripremama i očekivanjima, na radost potrošača, ali i sudionika humanitaro-promotivne akcije.

U Bizovcu je provođenje akcije došao popratiti i Slaven Mijatov, član Uprave tvrtke, koja je proteklih dana izazvala veliku pozornost javnosti obznanjujući zapošljavanje bravara, strojobravara, električara i vozača. Dok mnogi u krizna vremena otkazuju ugovore o radu PPK Valpovo zapošljava nove zaposlenike, a i odziv je buo više nego dobar, jer su u vrlo kratkom vremenu primili šezdesetak prijava zainteresiranih.

Kako su nam danas potvrdili, ovo nije kraj njihovim promotivnim aktivnostima. Naime, uskoro će slične akcije provesti i u Valpovu i Petrijevcima.