HNS-ovke Gradu Valpovu donirale komodu za presvlačenje beba

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Od jučer roditelji malih Valpovčana i Valpovčanki mogu neopterećeno ići u centar grada, jer imaju mjesto gdje mogu presvući svoje bebe.

Članice Ženske inicijative HNS-a Valpovo Evelina Bartolović, Tihana Šebjanić i Nataša Žužić, uz podršku županijske predsjednice HNS-a OBŽ Željke Kolarić i Igora Kosa, predsjednika Podružnice HNS-a Valpovo, uručile su vrijednu i korisnu donaciju – komodu za presvlačenje beba. Primopredaja je održana ispred Kulturnog centra Matija Petar Katančić, a u ime Grada Valpova donaciju je preuzela zamjenica gradonačelnika Ana Brajnović. Uručenje donacije bilo je planirano za ožujak, kako i piše na donacijskoj pločici, ali je uslijed situacije s virusom COVID-19, iz sigurnosnih razloga moralo biti odgođeno.

-Ovaj odličan prijedlog dala je tajnica Ženske inicijative Valpovo Tihana Šebjanić, i sama majka malog djeteta, jer se puno puta našla u situaciji da nema gdje u centru Valpova presvući bebu. Shvatili smo da se tako osjećaju svi roditelji malih beba te smo prijedlog odmah prihvatili i uputili pismo namjere Gradu Valpovu. Nakon pozitivnog odgovora iz Grada, svi zajedno smo krenuli u realizaciju. Ovim putem zahvaljujem svojoj valpovačkoj ekipi - Evelini Bartolović, Tihani Šebjanić, Nataši Žužić i Igoru Kosu na izvrsnoj ideji i još boljoj realizaciji te Gradu Valpovu na lijepoj suradnji i nadam se da ćemo ovako uspješno surađivati i nadalje." poručila je Željka Kolarić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a OBŽ.

-Izuzetno smo sretne i zadovoljne zbog realizacije naše inicijative. Komodu za presvlačenje beba smo pozicionirali u Kulturnom centru Matija Petar Katančić, u pretprostoru toaleta, jer nam je želja bila da uz majke, i očevi mogu presvlačiti djecu. Uz komodu, donirali smo i osnovne potrepštine - pelene i vlažne maramice.“ rekla je predsjednica ŽI Valpovo Evelina Bartolović i poručila kako je ovo samo prva u nizu planiranih akcija, stoji u priopćenju Vladimira Hama, glasnogovornika Županijskog odbora  HNS-a OBŽ.