Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Članovi Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Belišće i ove kao i prijašnjih godina, svečano su obilježili jedan od najznačajnijih datuma u Hrvatskoj povijesti  Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Za razliku od dosadašnjih obilježavanja toga posebnog nam dana i za nas velikog praznika, ove godine smo morali u puno manjem broju svesti okupljanje radi "Covid 19" i uz poštivanje svih mjera okupljanja.

Radi nemogućnosti planiranja nadolazećih okupljanja i planiranog rada tijekom tekuće godine, prisiljeni smo bili uz ovaj praznik održati Izvještajnu skupštinu Udruge, kao i obilježiti 15. memorijal "3. travnja" 

Predsjednik udruge Zlatko Rogač podnio je izviješće o radu i financijama udruge za 2019.g. plan rada i financijski plan za 2021g.

Na skupštini je bio nazočan Predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko, koji je pohvalio naš dosadašnji rad udruge i zaželio nam puno uspjeha u budućem radu udruge, te otvorio 15. memorijalni turnir. 

Uz prisjeĆanje na sve branitelje koji su položili svoje živote za Domovinu, molitvom i odavanjem počasti na gradskim grobljima u Belišću i Valpovu  obilježili smo i zahvalili se svima koji su podnijeli najveću žrtvu za našu slobodu i Domovinu. 

Nakon skupštine nastavili smo s druženjem uz igru pikada, kartanja bele, kao i uz  objed koji nam je pripremio naš član udruge Josip Vučetić.

Ovom prigodom zahvalili smo se svima prisutnima članovima udruge i podijelili majice....