NOVO U VALPOVU: Škola engleskog jezika za djecu i mlade

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Škola stranih jezika ERYIA iz Bistrinaca ovog je mjeseca otvorila svoju novu poslovnicu u Valpovu gdje pokreću program škole engleskog jezika za djecu i mlade.

Iako je ova inovativna škola stranih jezika u zadnje 4 godine nastavu izvodila putem online tečajeva za odrasle i za to bila i nagrađivana, u novoj poslovnici opremili su učionicu za najsuvremeniji oblik nastave stranih jezika za mlađe polaznike.

“Prije dvije godine u Valpovu smo održali prvu Ljetnu školu engleskog jezika za djecu i nakon brojnih pozitivnih komentara i upita, ove jeseni vraćamo program u obliku komunikacijskih tečajeva engleskog jezika za osnovnoškolce”, ističe direktorica tvrtke Eva Bošković.

 

Glavna misao vodilja kod kreiranja ovog programa je ta da djeca trebaju vježbati usmenu komunikaciju kroz praktičnu nastavu na engleskom jeziku bez bubanja gramatike kako bi se što više oslobodili straha od grešaka i kako bi im engleski jezik postao svakodnevica.

Engleski se u ERYIJI uči u poticajnom okruženju i uz puno aktivnosti koje potiču na rješavanje problema, kritičko razmišljanje i praktičnu komunikaciju, a sve to pomoću korištenja suvremenih medija, igre, kvizova i projektnu nastavu.

Program je prilagođen učenicima od 3. do 8. razreda osnovne škole koji će pohađati nastavu u malim grupama prema svojim uzrastima kako bi svatko od njih mogao doći do izražaja.

Škola je smještena u Kolodvorskoj ulici 16 u Valpovu, nastava u trajanju od 20 sati održavat će se dva puta tjedno u dogovoru s polaznicima, a započinje u studenome, po cijeni od 625,00 kuna-plativo u ratama.

 

Prijave za ovaj program edukacije obavezne su preko ovog linka: https://forms.gle/Fg3ypv1eQThkVJfo8, a prije samog početka nastave u školi će se održati informativni roditeljski sastanak kako bi roditelji i djeca mogli vidjeti okruženje u kojemu će boraviti te upoznati nastavnike.