Obavijest korisnicima vodne usluge javne vodoopskrbe na vodoopskrbnom području Dvorac d.o.o. Valpovo

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Od Uprave i Poslovodstva tvrtke Dvorac d.o.o. primili smo obavijest koju prenosimo u cijelosti.

DVORAC d.o.o. za komunalne djelatnosti Valpovo kao isporučitelj vodnih usluga na području grada Valpova, općine Petrijevci, općine Bizovac i općine Koška, izvješćuje svoje korisnike da je u tijeku neposredna realizacija EU projekta rekonstrukcije vodoopskrbe i odvodnje Valpovo – Belišće i da se pristupilo izvođenju građevinskih radova koji će se izvoditi do zaključno mjeseca listopada 2022. godine. Navedenim projektom koji se sufinancira sredstvima Europske unije bitno se poboljšavaju uvjeti isporuke vodnih usluga, te ostvaruje veliki napredak i modernizacija cjelokupnih vodnih usluga u cilju osiguravanja bolje kvalitete života postojećih korisnika i budućih generacija s našeg uslužnog područja.

Međutim, tijekom izvođenja građevinskih radova i s obzirom da se radi o rekonstrukciji vodovodne mreže koja je izgrađena 70-tih i i 80-tih godina prošlog stoljeća, dolazi do oštećenja postojećih „starih“ cjevovoda i do čestih prekida u isporuci vode za ljudsku potrošnju, na koje mi kao isporučitelj vodnih usluga ne možemo utjecati.

Radnici DVORCA odmah pristupaju otklonu kvarova i svesrdnim angažiranjem poduzimaju sve potrebite postupke i aktivnosti kako bi se našim korisnicima što prije uspostavila isporuka vode za ljudsku potrošnju.

              Poštovani korisnici, izvješćujemo Vas da DVORAC d.o.o. Valpovo ne može utjecati, niti predvidjeti nastanak kvara i vrijeme obustave isporuke vode za ljudsku potrošnju nastalo uslijed kvara, ali u cilju podržavanja realizacije predmetnog EU projekta kako bi poboljšali kvalitetu isporuke vodnih usluga, molimo Vas za strpljenje i razumijevanje za nastanak nepredviđenih kvarova i s tim u svezi mogućom obustavom isporuke vode za ljudsku potrošnju, a radnici DVORAC d.o.o. Valpovo će kao i do sada obavljati djelatnost isporuke vodnih usluga na zadovoljstvo naših korisnika.

 

Valpovo, 11. studenoga 2020. godine

UPRAVA I POSLOVODSTVO

DVORAC d.o.o. Valpovo