IN MEMORIAM

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

  Vesna Vujaklija, dipl.iur.

       (1957.-2021.)

U petak 8. siječnja 2021. godine nakon kratke i teške bolesti preminula je Vesna Vujaklija, dipl.iur.,  uprava-direktorica tvrtke DVORAC d.o.o. Valpovo.

Vesna Vujaklija rođena je 1957. godine. Nakon redovnog srednjoškolskog školovanja i studija prava zaposlila se 1982. godine u PPK Đuro Salaj Valpovo d.d. u Valpovu, kasnije PPK Valpovo d.d., gdje je, odmah nakon pripravničkog staža, obavljala odgovorne i zahtjevne pravne poslove.

Od 1.2.1997. godine radi na mjestu Rukovoditeljice pravne i kadrovske službe u DVORAC d.o.o. Valpovo, odnosno u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova. Obavljala je i poslove prokurista, a od  9.1.2020. godine imenovana je upravom-direktoricom DVORAC d.o.o. Valpovo.

Preuzimanjem dužnosti uprave-direktorice uspješno se uključila u započete projekte i inicirala nove, a uz veliku angažiranost u DVORCU surađuje i sa ostalim subjektima vezanim za poslovanje društva.

Svoj posao obavljala je stručno i odgovorno, predano se zalažući za boljitak svih radnika i tvrtke. Svoje iskustvo i stručno znanje nesebično je prenosila kolegama, a svojim radom dala je veliki doprinos ugledu tvrtke.

Kolege i radnici pamtit će je po neumornom radu u planiranju i vođenju poslovanja, a svaki od njih je znao da u Vesni imaju podršku. Bila je primjer odanosti, kako na poslu, tako i odanosti svojoj obitelji i prijateljima.

Njen prerani odlazak ostavit će veliku prazninu u svima onima koji su imali priliku raditi i živjeti s njom.

Počivala u miru.