MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Isplata novčane pomoći za podmirenje troškova ogrijeva

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Od četvrtka 18. rujna 2014. godine od 11,00 sati u prostorijama Gradske uprave Grada Valpova počet će isplata novčane pomoći za troškove ogrijeva.

Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske o minimalnim standardima, kriterijima i mjerilima za financiranje materijalnih i financijskih rashoda centara za socijalnu skrb i troškova ogrijeva korisnicima koji se griju na drva u 2014. godini, Grad Valpovo je početkom srpnja ove godine započeo primati zahtjeve za priznavanje prava na troškove ogrijeva.

Zaključno s 15. rujna 2014. godine u Grad Valpovo je pristiglo ukupno 180 zahtjeva, nakon čega su isti upućeni u Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije.

Na temelju Odluke Osječko-baranjske županije korisnicima zajamčene minimalne naknade koji se griju na drva priznaje se pravo na troškove ogrijeva na način da im se odobri novčani iznos od 950,00 kn, što je u vrijednosti 3 m3 drva.

Ovim putem obavještavaju se korisnici zajamčene minimalne naknade sa područja grada Valpova koji su u prvoj polovici srpnja podnijeli zahtjev za podmirenje troškova ogrijeva da će se novac isplaćivati od četvrtka 18. rujna 2014. godine od 11,00 sati u prostorijama Gradske uprave Grada Valpova.

Stoga, molimo sve podnositelje zahtjeva da se uz predočenje osobne iskaznice odazovu pozivu u naznačeno vrijeme kako bi preuzeli ostvarenu novčanu pomoć.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1638 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It