Bojan Pavošević novi je direktor Urbanizma d.o.o.

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Nakon iznenadnog povlačenja s funkcije prethodnika, na natječaj za upražnjeno mjesto direktora Urbanizma d.o.o. javio se Bojan Pavošević, Valpovčanin sa slavonsko brodskom adresom i  prošloga tjedna počeo s novim obvezama.

 -Na natječaj sam se prijavio upoznat s postojećom situacijom u poduzeću, jer sam već ranije konkurirao za mjesto direktora Dvorca d.o.o., pa sam ostao zabilježen u bazi podataka i odazvao sam se pozivu gradonačelnika da sudjelujem u natječaju za mjesto direktora Urbanizma d.o.o. kad je ostalo upražnjeno, rekao nam je o svom dolasku na tu funkciju prije dva tjedna.

-Rođen sam u Valpovu 1981. godine, i tu sam završio osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje, a kasnije su me interesi odvukli na Rudarsko-geološko-naftni  fakultet u Zagrebu, gdje sam i diplomirao. Po završetku studiranja kratko sam radio u okolici Zagreba na sličnim poslovima kao što su ovi ovdje u Urbanizmu, a potom, pronalazim posao u struci pa sam radio i na raznim svjetskim destinacijama na odgovornim poslovima vezanim za naftu. Nakon povratka u domovinu radim na različitim poslovima, a eto, zadovoljan sam što ću u poznatom okruženju moći afirmirati stečena znanja i iskustvo, kratko se predstavio.

Rukovodni poslovi na projektima kojima upravljao nosili su ogromne odgovornosti, tako da mu i ponekad strasne situacije u novom okruženju, neće biti problem, a s obzirom i na to što nije član niti jedne političke opcije, što smatra prednošću, ne sumnja u kvalitetu i uspješnost svog angažmana.

Bojan Pavošević je oženjen i otac je jedanaestogodišnje djevojčice koja s majkom živi u Slavonskom Brodu i krajem tjedna im se vraća iz Valpova. Na odvojen život su navikli i on i supruga, s tim što su se razdaljine na kojima su živjeli ranije, mjerile tisućama kilometara.

-Raduje me da sam, u poduzeću čije sam upravljanje prihvatio, našao stabilnu financijsku situaciju u kojoj su osigurani prihodi za plaće i dalje širenje poslova. Sa suradnicima ću nastojati, osim  izvršavanja temeljnih komunalnih poslova, proširiti građevinsku operativu. Pored do sada preuzetih poslova na nekoliko gradilišta, već na startu smo se uključili u nove natječaje na kojima smo podnijeli svoje ponude i očekujemo odluke o njima, a također očekujemo i izvješće o nalazu revizije koja je ovih dana analizirala situaciju s vlasničkim udjelima poduzeća. Nakon primitka izvješća, utvrdit ćemo dalji plan postupanja, ali opstanak tvrtke i nastavak poslovnih aktivnosti nisu ugroženi, osvrnuo se na aktualnu situaciju u poduzeću.