Završen projekt ERYIA EVOLVES, financiran kroz program EU Start at Best

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Jučer je održana online završna konferencija projekta ERYIA EVOLVES kojom je i službeno završeno provođenje programa Start at Best u tvrtki ERYIA d.o.o. iz Bistrinaca.

ERYIA već pet godina djeluje kao škola stranih jezika i kroz ovaj projekt članovi tima odlučili su poraditi na razvoju inovacija na radnom mjestu.

Cilj cijelog Start at Best programa i je poticanje inovativnosti na radnom mjestu, a financiran je sredstvima Europske unije, kroz dodjelu bespovratnih sredstava u iznosu od 7.500,00 eura. Škola stranih jezika ERYIA, kao mikro poduzeće, dobivena je sredstva uložila u aktivnosti team buildinga, opremanja uredskog prostora i radionica na temu inovacije.

 

Članovi tima u Školi stranih jezika ERYIA na jednoj od radionica na temu inovativnosti

 Zbog pandemije su se prvotne ideje oko provođenja projekta morale u određenoj mjeri prilagoditi situaciji, no ova mala tvrtka, koja trenutno ima 3 zaposlene osobe, vješto je odradila sve aktivnosti i postigla sljedeće rezultate: napredak u strukturi tima i općem osjećaju zadovoljstva na poslu, poboljšanje produktivnosti i procesa unutar tvrtke, puno jasniji uvid u to što sve inovacija iziskuje.

Osim toga, jedan od najznačajnijih rezultata ovog projekta svakako je otvaranje novog uredskog prostora u Valpovu, u kojem je osim mjesta za rad zaposlenika opremljena i konferencijska prostorija u kojoj se mogu održavati i tečajevi stranih jezika za djecu, s čime u ERYIJI planiraju početi čim to epidemiološka situacija dozvoli.

-S obzirom da projekt podržava rad na otpornosti poslovanja, visokim performansama i inovacijama, a to zahtijeva ulaganje u nove tehnologije, vještine i osnaživanje praksi na radnom mjestu, izuzetno smo zadovoljni omjerom uloženog i dobivenog te bih preporučila svim mladim poduzetnicima da rade na upravo ovim stvarima, poručila je Eva Bošković, osnivačica tvrtke ERYIA d.o.o. i voditeljica projekta.